Manu

Geloven op een moderne manier door het geluk te delen met anderen

Manu Roofthooft

 °1971

Manu Roofthooft

Liefde is het sleutelwoord waarmee vieringen worden gemaakt. Met passie werk ik elke viering persoonlijk uit en wordt deze op maat gebracht op een stijlvolle, tegelijk losse en persoonlijke manier met veel positiviteit.

Naast voorganger bij RENT A PRIEST/EMMAUS ben ik ook zaakvoerder van EXCLUSIVE LIVE BAND & DJ  en mag  ik ontzettend vele mensen gelukkig maken door extra te zorgen voor een fantastisch huwelijksfeest .We brengen sfeermuziek opbouwend naar dansmuziek + daarna onze top Dj Bart V of Sacha .Eén van beide top-dj's kan ook apart als dj fungeren.

Online is van ons alles te bekijken en te beluisteren.

 

https://www.dsomusic.be

 

 

 

Ik ben als mens sociaal en diplomatisch in de omgang en maak van elk huwelijk een persoonlijk stijlvol moment.

Bij een doopviering staat uiteraard het kind centraal maar ook de ouders ,peter,meter en grootouders,overgrootouders. Voor hen zing ik dan altijd ook graag live een lied met betekenis.Hetzelfde doe ik bij een huwelijksviering,kommunieviering of uitvaart... Ik maak er graag mijn werk van. Eenvoud siert ! Met deze uitdrukking kom ik terug bij wie ik zelf ben : iemand die vanuit de eenvoud zorgt voor een stijlvol moment. Elk verlangen ,elk verhaal,elke droom wens ik mee te ondersteunen met mijn kleine talenten die ik heb meegekregen. 

warme groet

 

Manu