Jos

Liefde is alles."Tussen baren en opbaren ligt een hele openbaring" Laten we er een mooie viering van maken waar universele waarden aan bod komen. Van harte welkom andersgelovigen samen met gelovigen.

Jos Mestdagh

Een persoonlijke viering op een andere wijze…It’s all about LOVE ! Jullie zullen heel persoonlijk aan bod kunnen komen. Jullie mogen uw eigen muziek, teksten, concrete daden, symbolen  kiezen.Alles kan en alles mag wanneer we met universele levenswaarden bezig zijn.Andersgelovigen en gelovigen die samenkomen in de naam van de Liefde is heerlijk.Die verdraagzaamheid kan iedereen op prijs stellen.Wat ook leuk is, is een rode draad tussen de verschillende momenten (viering, receptie, diner, avondfeest) om het feest als een geheel te beschouwen…

Een avondfeest met dansmuziek voor iedereen…Daarom ben ik ook DJ !God is a DJ! Liedjes die tijdens de ceremonie gedraaid worden, kunnen later de receptie of het avondfeest kleuren…Bv: Een catchy “Happy day” of “Wake me up”van Avicii kunnen op het einde van de viering voor vreugde zorgen maar daar kan later ook op gedanst worden…Suggestie: Nodig familie en vrienden uit om hun persoonlijke top 5 op te stellen en DJos zal het draaien…Ik wens jullie het allerbeste! Leve Uw Liefde!

 
OTHER LANGUAGES AVAILABLE : French, English, Deutsch, Italiano, Español