Sabine

Samen maken we er een authentieke viering van, spontaan en persoonlijk, zowel met diepgang als met wat humor.

Ik ben Sabine, getrouwd, mama van 2 jongeren en ik woon bij Oudenaarde in de Vlaamse Ardennen. Omdat ik het belangrijk vind dat mensen het leven kunnen vieren, op welke manier dan ook, heb ik me erop toegelegd om deze belangrijke momenten te begeleiden.

Sinds 2009 doe ik dit werk; allerlei soorten persoonlijke vieringen en daarbij ga ik heel universeel te werk. Het belangrijkste is dat het een verbindend moment wordt, over verschillen in religies, waarden en overtuigingen heen, waarbij we naar de eenheid gaan.
We vertrekken van jullie waarden en normen, wat julie levensbeschouwing ook is, om er iets zinvols en bijzonders van te maken. Dan kijken we ook hoe we wat diepte in jullie viering kunnen brengen, zodat het niet oppervlakkig blijft. En tegelijkertijd zorgen we ervoor dat het luchtig en spontaan blijft; er mag ook af en toe best een humoristische noot in zitten en eens hartelijk gelachen worden. Zo wordt het een viering in de ware zin van het woord.

Alle ceremonies ontstaan uit samenspraak met jullie en zijn dus altijd speciaal voor jullie gelegenheid opgemaakt. We stellen samen een chronologie op die dan verder aangevuld wordt met mooie teksten en muziek. Ook kijken we hoe we jullie familieleden en vrienden erin kunnen betrekken en hoe we er een leuk, bijzonder en onvergetelijk moment van kunnen maken.

Je kunt beroep op mij doen voor alle soorten vieringen: dopen (ter opname in de R.K. kerk), groeifeesten op 6/7 of 11/12 jaar (communies of lentefeesten), huwelijken en jubilea, maar ook afscheidsplechtigheden of herdenkingen.

Tegenwoordig begeleid ik ook meer en meer communies en vormsels in huiselijke, intieme kring, met een echt ritueel van brood en wijn (met attest). Communies of lentefeesten zijn  bijzonder bekrachtigend. Want wanneer een kind of jongere in zo'n individuele, persoonlijke viering centraal gesteld en dit zo bewust beleeft is dat vaak een levensveranderende ervaring.

In aanloop daarvan begeleid ik soms ook een voorbereidende namiddag met het kind of een groepje kinderen. Meestal vertrekken we van een mooi verhaal en trekken we daarna de natuur in 'op zoek naar het wonder van het leven' of gaan zoeken de kracht binnenin onszelf op een leuke, boeiende manier.

Maar welke viering je ook wilt, we bespreking samen het verloop, dus begin al maar te fantaseren hoe je droomviering eruit ziet. Dan borduren we daarop verder en maken er samen iets unieks van!

 

 

Getuigenissen:

Doop Ella

Hallo Sabine, 
Wij vonden het echt helemaal perfect. Iedereen was blij en content! Ge hebt gij da hier goe gedaan! Kon nie beter zijn!! Het was echt een prachtige dag waar we nog veel aan zullen terugdenken. 
Heel veel groetjes

Isabelle, David en Ellatje :-) 

Vormsel Yann

Mama Yann:
Dag Sabine,
Het was voor Yann een onvergetelijke dag.  Ook op ons had het hele gebeuren een grote impact; we hebben er een groot deel van de week heel erg moe van gelopen. Zo zie je maar, je ceremonies zijn gewoon transformerend en bijzonder helend.....! Een fantastisch weekend toegewenst en tot eind juni ergens !
Hartelijke groeten, 
Marjolein.

Fotografe die reeds bij verschillende vieringen was:
Dag Sabine, 
We vinden het steeds een waar genoegen om te mogen meegenieten van jouw vieringen.
Deze van Yann raakte ons bijzonder; een heel erg krachtige helende viering welke vermoedelijk bij meerdere aanwezigen iets in beweging bracht :-)
Ik wens je een zalige ontspannen zomer
Veel liefs, en graag tot ...
Isabelle

 
Huwelijk
 
Dag Sabine!
We hebben enorm genoten van onze ceremonie! We konden het ons zo mooi niet voorstellen, het was super!
We kregen heel veel leuke reacties van onze familie en vrienden! Heel erg bedankt voor alles :-)
Wij vertrekken dinsdag op huwelijksreis. Nogmaals heel erg bedankt!
Groetjes
Tine en Len

Wedding Planner :

Goede morgen Sabine,
Wij hebben vorige zomer samengewerkt voor een huwelijk op het kasteeldomein Saint-Hubert te Ronse. Wij organiseren vaak ceremoniën voor klanten maar uw manier van aanpak en uitvoering sprong er toch wel uit. Vandaar dat ik graag eens informeer als u nog beschikbaar bent op 12 september om de ceremonie van klanten van mij te begeleiden.
Mvg,
Isabel

 

Hoi Sabine
We zijn moe maar voldaan! De ceremonie was fantastisch, niks dan complimenten gekregen. Iedereen zei: eindelijk eens iets anders en super persoonlijk ;)) en dat doet deugd. 

Nog eens heel erg bedankt!
Groetjes Bob en Charlotte. 

 

Lieve Sabine
Onze huwelijksviering was als een droom voor ons :  de mooie ceremonie, onze stralende liefde enz enz enz.  We zullen nog heel lang terugdenken aan onze prachtige dag, waar letterlijk de zon in onze harten scheen. We hebben heel veel mooie complimentjes gekregen voor onze mooie huwelijksplechtigheid, iedereen vond het echt erg mooi, symbolisch en er zijn er al enkelen die zo'n huwelijk ook zien zitten! Onze oprechte dank voor de leuke samenwerking en de voorbereidingen voor ons huwelijk. Wij zullen nog heel lang nagenieten op onze 'witte wolk' en mailen binnenkort zeker foto's door. 
Groetjes 
Vanwege Mr en Mrs. Wageman :)

 

Afscheid

Lieve Sabine,
Bedankt voor het prachtige afscheid die je mijn man bezorgde. Je deed het zo perfect dat je zijn aanwezigheid kon voelen.
Je zachte stem, de stille momenten die je inlaste, je perfecte intonatie en de stijlvolle locatie
maakten van dit afscheid een onvergetelijk moment.
Alle aanwezigen waren onder de indruk. Zoiets hadden ze nog nooit meegemaakt.
Ook de traiteur die je ons hebt aanbevolen heeft het afscheidsbuffet met veel liefde verzorgd.
Nogmaals dank. 
Veel liefs,
Yvette 

 

Deze voorganger beschikt over geen extra's.