Manu

 °1971

 

 

Creativiteit verandert de wereld : dat is mijn moto. Op een eenvoudige maar stijlvolle manier zorg ik, Manu Roofthooft, voor begeleiding bij bijzondere momenten in een mensenleven. Ik mag dat doen  met passie voor iedereen; jong of oud, gelijk welke rang of stand. Belangrijke momenten in een mensenleven worden ondersteund met persoonlijke woorden en/of met live muziek. Naast voorganger bij RENT A PRIEST/EMMAUS ben ik namelijk ook opgeleid als zanger/pianist-organist en mag ik vele koppels gelukkig maken met stijlvol entertainment op hun huwelijksfeest. Met mijn live band en DJ wordt een bijzonder momentop het feest een “pure beleving”.

Solidariteit delen, met mensen op weg gaan zoals de Emmaüsgangers dit ons hebben voorgedaan , dat wil ik doen voor iedereen die dit wil beleven op een eigentijdse manier.

Bij een doopviering staat uiteraard het kind centraal maar ook de ouders ,peter,meter en grootouders,overgrootouders. Voor hen zing ik dan altijd ook graag live een lied met betekenis.Hetzelfde doe ik bij een huwelijksviering,kommunieviering of uitvaartdienst.. een persoonlijke aanpak dus,vanuit de eenvoud maar met een bijzondere beleving.En zo kom ik terug bij wie ik zelf ben : iemand die vanuit de eenvoud zorgt voor de beleving in elk verhaal, in elke droom,in elk moment dat voor U een belangrijk moment in Uw leven betekent. Aan dit moment wordt extra waarde geschonken; een moment waarbij iedereen zichzelf mag zijn.

Elke voorganger bij RENT A PRIEST doet dit op haar of zijn eigen manier

http://www.manuroofthooft.be

 

http://www.dsomusic.be

 

 

Deze voorganger heeft nog geen foto's toegevoegd.

Deze voorganger beschikt over geen extra's.